Rutiner

Måndag: Fri lek, kristen samling och lek på gården

Tisdag: Fri lek, tema/projekt, utflykt eller promenad

Onsdag: Fri lek, tema/projekt, lek på gården

Torsdag: Gemensam rörelse och motorik stund & lek på gården, planering för personal

Fredag: Fri lek. Gemensam samling, vi sjunger engelska sånger, leker lekar och har olika aktiviteter. Utelek på gården

• Kristen samling innebär att barnen en gång i veckan får ta del av berättelser ur bibeln, vi dramatiserar eller illustrerar på olika sätt. Barnen kan välja själva om de vill delta eller inte. Bibelberättelserna är en del i vårt vä Vi sjunger även kristna barnsånger.
  • Vi arbetar med vårt tema/projekt gemensamt eller i olika grupper. Vi har även en 6-årsgrupp där vi förbereder barnen inför förskoleklass med olika aktiviteter och grupparbeten. Vi åker även på olika utflykt till olika lekparker för att utforska nya miljöer.